Assembling Partner Nederland B.V.  Hoogezand

AP Nederland is gespecialiseerd in seriematige draad- en kabelassemblage, apparaten- en besturingskastenbouw en assemblage van mechanische producten. Men maakt voor de productieaansturing gebruik van Globe E-Productie van Exact Software in combinatie met WatchIT.

Er wordt niet alleen aan- en afwezigheid geregistreerd. Vanwege de wijze van produceren van AP Nederland is het voor hen belangrijk te kunnen registreren welke medewerkers aan een order gewerkt hebben en hoeveel tijd er in totaal aan een order besteed is.

De orders worden aangemaakt in Globe E-Productie van Exact. Deze orders worden ingelezen door WatchIT. Hierna kunnen medewerkers inklokken op de order waaraan zij werken. De gewerkte uren per order worden door WatchIT gecalculeerd en ter controle aangeboden aan de klant. Na controle en eventuele aanpassing worden de uren per order met de module SyncIT doorgesluisd naar Globe E-Productie, waarna de klant alle bewerkingen en calculaties kan doen om bijvoorbeeld een goede kostprijs te berekenen.

Het registreren op de ordernummers gebeurt doordat werknemers standaard inklokken op een vaste uursoort of project, of door de werknemers met barcodescanners een barcode van de order te laten scannen.

Door de integratie van de urenregistratie van WatchIT met Globe E-Productie van Exact en de soepele samenwerking tussen AP Nederland en Modest, kan de klant al meer dan 10 jaar naar tevredenheid werken en zich richten op haar productie.

Lees meer over AP Nederland: www.apnederland.nl