AxessTMC SuperMAX+

De AxessTMC SuperMAX+ is in essentie een toegangscontrole terminal, maar door de modulaire opbouw voor vele doelen inzetbaar.

De terminal is voorzien van een tweetal poorten waarop kaartlezers kunnen worden aangesloten. Tevens zijn een aantal input en output poorten beschikbaar, waarmee bijvoorbeeld kan worden bewaakt of de door de terminal geopende deur ook weer gesloten wordt.

Tevens kan worden “geluisterd” naar signalering van externe systemen, zoals bijvoorbeeld brandmeld- en ontruimingssystemen. “Hoort” de inputpoort dat er een brandalarm afgaat, dan kan dit signaal worden gebruikt om bijvoorbeeld álle deuren in het pand vrij te geven. Hiermee kan een veilige en vrije vluchtweg voor alle aanwezigen worden gewaarborgd.

Op de seriële poort (RS232/RS485) kan allerlei perifere apparatuur worden aangesloten. Denk hierbij aan weegschalen of sensoren voor het meten van vocht, niveau’s, temperatuur etcetera.

Via de software van Modest Automatisering kunnen SuperMAX+ terminals eenvoudig beheerd en geconfigureerd worden. De mogelijkheden zijn niet onbeperkt, maar zeker indrukwekkend!

Neemt u gerust contact met ons op voor het opvragen van informatie of het maken van een afspraak.