AxessTMC X1

De nieuwe X1 terminal voor aanwezigheidsregistratie is een robuuste en compacte terminal. De X1 is perfect geschikt voor alle situaties waarbij enkel aanwezigheidsregistratie benodigd is, zonder daarbij in te leveren op functionaliteit, technologie en design. De X1 biedt hierdoor een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

De X1 is uitgevoerd met een groot en helder 3″ display met een resolutie van 128×64 pixels. Hierop worden tijd en registratietype, de gekozen richting en terugkoppeling van geregistreerde gegevens weergegeven. Tevens geeft de X1 een geluidssignaal bij elke geslaagde of geweigerde registratie.

De X1 beschikt over 1 relais voor de schakeling van een deur of een bedrijfstoeter. De X1 is compact met afmetingen van 120 x 130 x 52 mm (H x B x D). De X1 is gemaakt van robuust ABS kunststof en is IP55 geclassificeerd.

De terminal is leverbaar met alle gangbare RFiD technieken zoals 125 KHz EM4102, Mifare®, Legic® en HID®. Ook bestaat de mogelijkheid oudere registratietechnieken, zoals barcode en magneetkaart, te ondersteunen door middel van de montage van een qua design passende doorhaal lezer. Vanzelfsprekend is de X1 ook uit te rusten met een vingerafdruk lezer.

Neemt u gerust contact met ons op voor het opvragen van informatie of het maken van een afspraak.