De nieuwe X2 terminal voor aanwezigheidsregistratie is een robuuste en compacte terminal. De X2 is perfect geschikt voor alle situaties waarbij enkel aanwezigheidsregistratie benodigd is, zonder daarbij in te leveren op functionaliteit, technologie en design. De X2 biedt hierdoor een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

De X2 is uitgevoerd met een groot en helder display van 3″ met een resolutie van 128×64 pixels. Hierop worden tijd en registratietype, de gekozen richting en terugkoppeling van geregistreerde gegevens weergegeven. Tevens geeft de X2 een geluidssignaal bij elke geslaagde of geweigerde registratie.

De X2 beschikt, in tegenstelling tot de X1, over een 10-cijferig toetsenbord voor de invoer van codes of nummers, bijvoorbeeld voor het aangeven van redenen bij het klokken.

Tenslotte beschikt de X2 ook over 1 relais voor de schakeling van een deur of een bedrijfstoeter. De X2 is compact met afmetingen van 120 x 130 x 52 mm (H x B x D). De X2 is gemaakt van robuust ABS kunststof en is IP55 geclassificeerd.

De terminal is leverbaar met alle gangbare RFiD technieken zoals 125 KHz EM4102, Mifare®, Legic® en HID®. Ook bestaat de mogelijkheid oudere registratietechnieken, zoals barcode en magneetkaart, te ondersteunen door middel van de montage van een qua design passende doorhaal lezer. Vanzelfsprekend is de X2 ook uit te rusten met een vingerafdruk lezer.

De afbeelding hiernaast toont u de X2 van alle zijden. Beweeg uw muisaanwijzer over de afbeelding, houdt uw linkermuisknop ingedrukt en beweeg de muis van links naar rechts.

Neemt u gerust contact met ons op voor het opvragen van informatie of het maken van een afspraak.