Royal Delft De Koninklijke Porceleyne Fles

De Koninklijke Porceleyne Fles (Royal Delft), opgericht in 1653, is de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de 17e eeuw. Nog steeds wordt het wereldberoemde Delftse aardewerk volledig beschilderd met de hand volgens eeuwenoude tradities.

Het productieproces wordt al jaren bewaakt met behulp van WatchIT. Een bijzonderheid hierbij is het grote aantal orders dat dagelijks wordt geproduceerd. Dit komt omdat naast het al ruime assortiment standaardproducten ook veel unieke stukken worden geproduceerd. De Porceleyne Fles combineert WatchIT met Globe van Exact Software.

Eind 2012 heeft Royal Delft besloten om de focus van de registratie meer te leggen bij de aan- en afwezigheid van de medewerkers. Hierbij is, naast productie, met name de registratie van de werktijden in de Royal Delft Experience belangrijk, aangezien men werkt met oproepkrachten, wisselende werktijden en werkdagen.

Het softwarepakket van Modest is aangepast en geüpdatet naar de laatste stand van zaken. Voor de stamgegevens is de koppeling met Exact Globe nog steeds actueel. Daarnaast is de hardware vernieuwd. Royal Delft is hiermee helemaal bij de tijd en kan gerust zijn dat de werktijdregistraties van haar medewerkers op correcte wijze worden vastgelegd voor de verloning.

Lees meer over Royal Delft: www.royaldelft.com