Exact Inspire 2011

Op woensdag 7 september vond op de High Tech campus in Eindhoven Exact Inspire plaats. Hèt evenement voor dealers en partners van Exact.

Als gecertificeerde Add-on voor Exact was Modest Automatisering aanwezig voor het geven van een presentatie over WatchIT, de software suite voor tijdregistratie.

Het motto van Inspire 2011: ‘samen’ werken, werd geïllustreerd met de vertoning van een promotiefilm.

Acteurs in deze film zijn Eduard Otten van het bedrijf Dutch Rescue Vehicles, Hans Hellinga van BrainSquare (Exact partner) en Mark Pronk van Modest Automatisering.

Dutch Rescue Vehicles is het toonbeeld van een bedrijf waar de samenwerking tussen Exact, het bedrijf, de dealer en verschillende add-ons de beste oplossing voor Dutch Rescue Vehicles mogelijk maken. De film is speciaal gemaakt om Exact partners, dealers en eindgebruikers te stimuleren de samenwerking op te zoeken en zodoende het best mogelijke resultaat te bereiken voor de eindgebruiker.

Voor Modest is het een mooie ervaring geweest om te acteren in een film en op de erkenning van onze meerwaarde zijn wij natuurlijk erg trots.

De contacten opgedaan tijdens Inspire 2011 hebben ervoor gezorgd dat Modest inmiddels een aantal trajecten samen met dealers is ingegaan. Ook samenwerken en de meerwaarde van Modest ervaren?

Neem contact op voor een afspraak.