LCS Piping BV kiest StockIT voor Trimergo T2 van Modest

Modest Automatisering BV heeft de oplevering voltooid van haar logistieke oplossing StockIT voor Trimergo T2 bij LCS Piping BV te Ridderkerk.

LCS Piping BV heeft zich gespecialiseerd in het fabriceren van gebogen RVS-leidingen en RVS-componenten voor o.a. de luxe jachtbouw. Met geavanceerde buigbanken maakt LCS Piping BV geavanceerde pijpleidingsystemen zonder lassen. LCS Piping BV is een sterk groeiend bedrijf en heeft eind 2010 gekozen voor T2 van Trimergo om haar projectmatige werkwijze te stroomlijnen en beheren.

Om de projecten te kunnen realiseren is vrijwel altijd materiaal uit het magazijn nodig. Dit kan gaan om bijvoorbeeld buismateriaal, flenzen, bochten en andere onderdelen. Vanuit de behoefte om ook die logistieke stroom te automatiseren en te kunnen beheersen is LCS Piping BV op de Trimergo klanten dag in contact gekomen met Modest Automatisering BV.

Modest Automatisering BV biedt met StockIT voor Trimergo T2 een systeem dat op eenvoudige wijze de voorraadbewegingen vastlegt. Deze voorraadbewegingen worden rechtstreeks in Trimergo T2 op een actueel project geboekt . Actuele voorraadinformatie zorgt voor tijdig bijbestellen van grondstoffen zodat niemand misgrijpt.

Voorraadmutaties worden met de draadloze handterminal van M3 Mobile vastgelegd. De voorraad kan met de ingebouwde 2D-scanner worden uitgegeven mét of zonder behoefte. Daarnaast kunnen leveringen van bestelde artikelen worden binnen geboekt. Door de constante koppeling met en verificatie tegen de Trimergo T2 database worden er geen artikelen op verkeerde projecten geboekt. Ook is de locatie van artikelen te allen tijde bekend.

Met de oplevering van onze logistieke oplossing bij LCS Piping BV levert Modest ook bij deze klant de nodige besparing en inzicht op!

Lees meer over StockIT of neem contact met ons op voor het opvragen van informatie of het maken van een afspraak.

Bezoek de website van LCS Piping BV of de website van Trimergo.