Mobile computing experts

Modest Automatisering heeft Mobile computing experts geregistreerd. Binnenkort laten we u op dit adres kennismaken met een nieuw portfolio aan producten en diensten.

De focus ligt op het voor onze klanten en partners bedenken, bouwen en leveren van mobiele applicaties voor telefoons, tablets en PDA’s draaiend onder populaire en praktische systemen als Android, IOS en WindowsMobile / Phone / CE.

Omdat datacollectie al jaren in ons bloed zit, biedt Modest naast app development expertise voor onze partners ook een breed gamma aan taakbekwame hardware zoals telefoons en al dan niet ruggedized tablets of PDA’s.

Ook aan het servicen van eindgebruikers van onze partners is gedacht. Modest biedt een betaalbaar doch betrouwbaar reparatie- en servicepakket en SLA mogelijkheden die passen bij onze partners. Hierbij kan volledig transparante service worden verleend.

Mobiele apps drijven op een slimme ontsluitingsoplossing voor uw bedrijfskritische informatie. Dataveiligheid is een belangrijk onderdeel van ons bouwproces. Onze apps ‘praten’ op uiterst veilige wijze met bedrijfskritische on-premise data. Basis hiervoor ligt in het SaaS data-ontsluitingsmodel dat we onze partners bieden.

Neem voor meer informatie contact op met Modest Automatisering. Wij staan u graag te woord!