Modest Automatisering bij Exact Live '12

Op 31 oktober 2012 wordt Exact Live ’12 georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Dit wordt het grootste evenement uit de geschiedenis van Exact. Als development partner van Exact is Modest Automatisering BV ook aanwezig.

Het programma staat bol van trends, kennis en inspiratie. Optredens van toonaangevende sprekers: ervaringsdeskundigen die weten hoe je business kansen kunt creëren én benutten. Zowel online als internationaal.

U kunt deelnemen aan inhoudelijke sessies en workshops over inspirerende onderwerpen én specialisten ontmoeten. Zij vertellen u graag alles over de oplossingen en de voordelen voor u.

Op het Exact Live Plaza kunt u tevens productsessies bijwonen, uw gerichte vragen stellen aan de Exact support medewerkers of natuurlijk rustig netwerken. De dag wordt afgesloten met een daverende muzikale verrassing!

Meld u nu aan:
Ervaar het zelf en klik hier om het programma te bekijken of klik hier om u direct in te schrijven. Heeft u vragen? Neemt u contact met ons op. We staan u vanzelfsprekend graag persoonlijk te woord.

We ontmoeten u graag live op 31 oktober. Tot dan!