Modest Automatisering op Trimergo klantendag 2012

Op dinsdag 18 september 2012 zal de 7e Trimergo klantdag plaatsvinden. Deze keer in de Apenheul in Apeldoorn. Het motto bij deze bijzondere locatie is: ‘horen, zien en ruiken’.
Als gecertificeerde partner van Trimergo zal Modest Automatisering ook aanwezig zijn.

Tijdens de klantendag krijgen de bezoekers demonstraties en updates te zien van de Trimergo software. Trimergo zal T2G presenteren en belooft een spectaculaire vernieuwing mede op basis van de T-nummers van klantaanvragen.

Verder zullen er interessante parallelsessie plaatsvinden, onderbroken door een lunch en de mogelijkheid te genieten van een rondleiding door de Apenheul.

Modest Automatisering zal nieuwe hardware voor (mobiele) tijdregistratie tonen en demonstreren. Ook zullen de verschillende software programma’s voor o.a. tijdregistratie en toegangscontrole voor alle geïnteresseerden te bekijken zijn.

Denk hierbij niet alleen aan WatchIT, maar bijvoorbeeld ook KeepIT en StockIT. Twee programma’s om respectievelijk bedrijfsmiddelen te registreren en te bewaken en om voorraadbewegingen met barcoderegistratie vast te leggen.

Lees meer over de toegevoegde waarde van de Modest add-ons voor de Trimergo gebruikers. Voor meer informatie over Trimergo klikt u hier.

Ook een presentatie van Modest meemaken? Neem contact op voor een afspraak.