Modest toont WatchIT for EOL Productie op Exact Live '12

Op 31 oktober vond in Ahoy Rotterdam het Exact Live ’12 evenement plaats.

Ruim 3500 gebruikers van Exact software, partners en medewerkers van Exact konden met elkaar netwerken, zaken doen en zich laten inspireren door een uiteenlopend programma. Exact lanceerde het Exact App Center, waar alle applicaties van Exact en haar partners bijeengebracht zijn. CEO Erik van der Meijden lichtte de nieuwe strategie toe en kondigde de eerste live versie van Exact Online Productie aan.

Tegelijkertijd met de lancering van Exact Online Productie toonde Modest Automatisering WatchIT for Exact Online Productie. De eerste Exact Online Add-on, die Shop Floor Control mogelijk maakt door de registratie van aanwezigheid en realisatietijd op werkorders. In deze online versie van WatchIT worden de orders die in Exact Online zijn aangemaakt voor medewerkers, getoond op de stationaire AxessTMC terminals van Zucchetti Axess of (ruggedized) tablets.

De medewerkers kunnen naast in- en uitklokken ook aangeven op welke werkorder en bewerking zij gaan werken en aan welk bewerkstation zij dat gaan doen. Bij starten van een nieuwe werkorder of bij het klokken van einde werkdag wordt het aantal stuks gerealiseerd en percentage compleet van de lopende bewerking opgevraagd door de terminal. Hierna kunnen de boekingen die gemaakt worden op de terminal of tablet direct in Exact Online Productie worden ingezien, gecontroleerd en verwerkt.

Neemt u voor meer informatie of een afspraak contact op met onze afdeling verkoop.