Pilotfase WatchIT.NET voor Exact Online Productie

Kortgeleden startte de pilotfase van ons nieuwe product WatchIT.NET voor Exact Online Productie. Of kort gezegd: WatchIT Online!

WatchIT.NET koppelt naadloos met Exact Online Productie en verzorgt zo een strakke nacalculatie en vrijwel realtime inzicht in de urenbesteding. WatchIT.NET is een inmiddels gecertificeerde oplossing voor het Exact App Center.

Intussen maken diverse pilotklanten naar tevredenheid gebruik van deze nieuwe oplossing welke voor kleine toe middelgrote of startende ondernemingen passend is vanwege het maandmodel en toepassing van uitermate betaalbare hardware.

Inmiddels kan worden geklokt op de welbekende productie terminal AxessTMC SuperTrax en op alle actuele tablets en smartphones uit de Google Nexus lijn zoals de Nexus 5, 7 en 10 uit 2013.

De AxessTMC SuperTrax is als DaaS beschikbaar: Device as a Service. U betaalt per maand voor het gebruik van het toestel. Net als met de software welke als SaaS geleverd wordt, Software as a Service dus, betaalt u géén hoge startkosten bij de aanvang van het project.

De Nexus 5, 7 en 10 units zijn vrijwel overal zeer betaalbaar verkrijgbaar via retailers en e-tailers, de app voor de Nexus productlijn is inmiddels enkele maanden te downloaden in Google Play!

 

Interesse? Neem contact met ons op of bekijk de speciale nieuwe website!