StockIT.NET

Registreert u nog handmatig uw materiaalverbruik? Vinden voorraadcorrecties nog met tellijsten plaats? Met StockIT.NET for T2 Material Scanning behoort dit voorgoed tot het verleden.

StockIT.NET for T2 Material Scanning biedt Trimergo T2 gebruikers een prima oplossing voor registratie van materiaalbewegingen. Voor deze oplossing maken we gebruik van ruggedized mobile computers welke zijn voorzien van een krachtige 2D barcode scanner, WiFi voor draadloos scangemak en de optie om gebruik te maken van mobiel internet omdat de toestellen voorzien zijn van een SIM slot.

De oplossing communiceert in realtime met de Trimergo T2 database en valideert élke gescande materiaalbeweging tegen de API van Trimergo welke alle business rules controleert.

Mochten er ongeldige registraties plaatsvinden dan wordt de gebruiker van de handterminal hierop gewezen middels een heldere terugkoppeling.

Melding op de scanner getoond dat de transactie verwerkt is? Dan staat de transactie gegarandeerd in Trimergo T2. De combinatie van StockIT.NET en T2 Material Scanning garandeert foutloze registratie van alle materiaalbewegingen.

Neemt u gerust contact met ons op voor het opvragen van informatie of het maken van een afspraak.