Trimergo Klantendag 2012

Op dinsdag 18 september 2012 vond de 7e Trimergo klantdag plaats. Op de bijzondere locatie van ‘de Apenheul’ in Apeldoorn, was het motto: ‘horen, zien en ruiken’.

Als gecertificeerde partner van Trimergo was Modest Automatisering natuurlijk ook aanwezig.

Na de ontvangst en opening van de dag, werden de bezoekers getrakteerd op een kort overzicht van de vernieuwde functionaliteit in T2G. Deze werden enthousiast ontvangen door het publiek. Ook werden de verkiesbare punten voor versie T2H bekendgemaakt. Tijdens de lunch konden de bezoekers middels bananen stemmen op de voor hen belangrijke punten.

Hierna werden parallelsessies gehouden, waarbij Modest in het kaden van koppelingen en integraties zich kon presenteren als partner van Trimergo op het gebied van uren- en projectregistratie, toegangscontrole en materiaalscanning.

Modest Automatisering heeft nieuwe hardware voor (mobiele) tijdregistratie getoond en gedemonstreerd tijdens de verschillende netwerkmomenten. Ook konden de ge├»nteresseerden verschillende software programma’s voor o.a. tijdregistratie en toegangscontrole bekijken.

Met een lezing over apenstreken op de werkvloer en een rondleiding door ‘De Apenheul’ was er even tijd voor ontspanning. Na nog een ronde parallelsessie werd het tijd voor een slotakkoord.

In de grote zaal werd bekend gemaakt wat de meest populaire punten van de bezoekers waren voor extra aandacht in versie T2H. De dag werd spetterende afgesloten met een ‘sneak preview’ van een T2 Mobile app. Na een drankje en een hapje zijn de bezoekers ongetwijfeld met een tevreden gevoel terug naar huis gegaan.

Voor Modest Automatisering was het een geslaagde dag met het aanhalen van contacten, het kennismaken met nieuwe relaties en een aantal afspraken voor een bezoek op locatie.

Lees meer over de toegevoegde waarde van de Modest add-ons voor de Trimergo gebruikers.

Ook een presentatie van Modest meemaken? Neem contact op voor een afspraak.