AxessTMC ULTRAX

De AxessTMC ULTRAX serie registratieterminals kan naar wens worden voorzien van álle gangbare moderne identificatietechnieken zoals RFID, fingerprint identificatie en barcode cardreaders. De terminal is voorzien van een groot full color touchscreen en is vrij programmeerbaar. Onderscheidend ten opzichte van de SuperTRAX is de aanwezigheid van een fysiek toetsenbord. Dit is zeer praktisch wanneer er veel manuele invoer gewenst is. Medewerkers op de vloer drukken liever op een knop dan op een virtuele knop op het scherm bij ingave van bijvoorbeeld gerealiseerde aantallen.

Ook op de ULTRAX terminal biedt Modest Automatisering aan medewerkers voorzieningen aan als een self-service portal. Hiermee kunnen onder andere verlofaanvragen worden ingediend en saldi worden bekeken. Tevens biedt de ULTRAX uitstekende mogelijkheden in voertuigen zoals bedrijfsbussen en agrarische voertuigen in combinatie met de optionele UMTS modem.

Voorzien van voldoende geheugen om boekingen van duizenden medewerkers op te kunnen slaan en voorzien van voldoende processorcapaciteit om de meest uitdagende toepassingen te kunnen uitvoeren, is de ULTRAX een zeer bruikbare terminal voor gebruik binnen de oplossingen van Modest.

Neemt u gerust contact met ons op voor het opvragen van informatie of het maken van een afspraak.