UpdateIT of UpgradeIT: Opgeruimd het jaar uit!

Zou het niet mooi zijn om opgeruimd het jaar 2013 te starten? Begin de voorjaarsschoonmaak vroeg en profiteer van korting op een check-up en training met UpdateIT of UpgradeIT.

Ontvang bij bestelling in december en januari minstens 15% korting op het ‘check-up en update’ of het ‘check-up en upgrade’ pakket.
Ontvang 5% extra korting wanneer u bij het plaatsen van uw order geheel vooruit betaalt!

Op welke versie van de software zit u? 5.8.11 of misschien zelfs 4.5.xx? Modest blijft ontwikkelen en zit met WatchIT 5 inmiddels op versie 5.8.16. Veel functionaliteiten zijn toegevoegd. Hierbij zijn ook meldingen van onze klanten ten aanzien van bugs of wensen meegenomen.

UpdateIT:
Voor een check up bestaande uit: 2 uur vóóraf remote nakijken en eventueel herstellen van de programmatuur, de laatste update en een dag training incl. reiskosten betaalt u geen € 1250,-* , maar slechts € 1050,-* (bij vooruitbetaling: € 999,00*).

UpgradeIT:
Heeft u ook nog een conversie nodig van versie 4.5 naar 5.8? Dan betaalt u voor de conversie, de check-up, update en een dag training incl. reiskosten geen € 1650,-* , maar slechts € 1399,-* (bij vooruitbetaling: € 1299,-*).

Neem contact met ons op voor meer informatie en het plannen van een afspraak.

* Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een gemiddeld traject bij een klant waar een draaiend en werkend systeem wordt geconverteerd en/of geüpdatet naar de nieuwste versie. Mochten er tijdens de remote nakijksessie opvallende zaken geconstateerd worden, die voor overschrijding van de afgesproken tijdsduur zullen leiden, dan treden wij hierover direct in overleg.