Van Campen Industries  Lelystad

Van Campen Industries is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige producten zoals zéér innovatieve geluidsschermen, complexe unibody luchtvaartonderdelen en past zeer bijzondere buigtechnieken toe. Dit ISO 9001 gecertificeerde bedrijf maakt voor de nacalculatie gebruik van WatchIT in combinatie met Trimergo T2 van Trimergo Software.

Er wordt niet alleen aan- en afwezigheid geregistreerd. Vanwege de unieke projecten en producten van Van Campen Industries is het voor hen belangrijk te kunnen registreren welke medewerkers aan een order gewerkt hebben en hoeveel tijd er in totaal aan een order besteed is.

De orders worden aangemaakt in Trimergo T2 van Trimergo Software. Deze orders worden ingelezen door WatchIT. Hierna kunnen medewerkers inklokken op de order waaraan zij werken. De gewerkte uren per order worden door WatchIT gecalculeerd en ter controle aangeboden aan de klant. Na controle en eventuele aanpassing worden de uren per order met de speciale Trimergo interface doorgesluisd naar Trimergo T2, waarna de klant alle bewerkingen en calculaties kan doen om bijvoorbeeld een goede kostprijs te berekenen.

Het registreren op de ordernummers gebeurt doordat werknemers standaard inklokken op een vaste uursoort of project, of door de werknemers met barcodescanners een barcode van de order te laten scannen.

Door de integratie van de urenregistratie van WatchIT met Trimergo T2 van Trimergo Software en de soepele samenwerking tussen Van Campen Industries en Modest, kan de klant al meer dan 15 jaar naar tevredenheid werken en zich richten op haar productie.

Lees meer over Van Campen Industries: www.campen.nl