WatchIT hoofdversie 6.1 gereleased

Vanaf september 2020 is er een nieuwe hoofdversie voor WatchIT beschikbaar.

Slechts minimale stamgegevens zijn benodigd voor een werknemer in WatchIT. In het kader van de nieuwe AVG / GDPR wetgeving hebben we de stamdata aangepast, verwijderd of losgekoppeld van controles in WI. Zo worden er geen geslachtsgegevens meer opgeslagen. Velden voor werk- en privé gegevens zijn gescheiden. Ze kunnen nog wel ingevuld worden als u dat wenst, zij worden echter niet meer standaard geïmporteerd uit bijvoorbeeld Exact Globe of Trimergo T2.

In deze nieuwe hoofdversie is de algehele stabiliteit van WatchIT verbeterd voor compatibiliteit met Microsoft Windows OS 10 en de meeste recente Office pakketten.

Vanwege de opkomst van breedbeeldschermen is in de gebruikersinterface gekozen om een aantal opties standaard te tonen (zoekcode voor werknemersnaam, orderomschrijving en uursoort omschrijving)

Het sorteren op één of meerdere kolommen is doorgevoerd in nagenoeg alle schermen. Hierdoor kunt u ook op het boekingenscherm filteren op de te controleren data.

Er worden standaard een drietal rapportages meegeleverd die werken via SSRS (SQL Server Reporting Services). Deze rapportages kunt u oproepen in een browser en bieden een prettiger overzicht en bewerkbaarheid in Excel. Vanzelfsprekend kunt u deze ook exporteren als PDF. Modest biedt u nu veel extra mogelijkheden tot aanpassing of aanmaken van een rapportage op maat. SSRS is standaard beschikbaar bij iedere SQL Server. Voor ons is versie 2012 het minimale vereiste.

Indien u geïnteresseerd bent in een update, neemt u dan contact met ons op! We staan u graag te woord.