WatchIT for Exact Online Productie

WatchIT.NET for Exact Online Productie is een aan Exact Online Productie gekoppelde Shop Floor Control toepassing voor klanten die de uren gemaakt op werkorders eenvoudig willen registreren zonder papieren rompslomp.

In deze online versie van WatchIT worden de werkorders die in Exact Online Productie zijn aangemaakt voor medewerkers getoond op de stationaire AxessTMC terminals van Zucchetti Axess of (ruggedized) tablets zoals Apple’s iPad of op Android tablets zoals de Google Nexus 7 en 10.

De medewerkers kunnen naast in- en uitklokken ook aangeven op welke werkorder en bewerking zij gaan werken en aan welk bewerkingsstation zij dat gaan doen. Bij starten van een nieuwe werkorder of bij het klokken van einde werkdag wordt het aantal stuks gerealiseerd en percentage compleet van de lopende bewerking opgevraagd door de terminal. Hierna kunnen de boekingen die gemaakt zijn op de terminal of tablet direct in Exact Online Productie worden ingezien, gecontroleerd en verwerkt.

Door de uiterst hoge mate van integratie met Exact Online Productie hoeft u nooit te wachten op inzicht in uw urenbesteding. Zodra een boeking compleet is (aanvang én einde van de bewerking zijn geregistreerd) zult u het resultaat van de betreffende boeking in Exact Online Productie aantreffen. Sneller inzicht kán bijna niet!

Modest biedt náást inzicht in de besteedde uren op werkorders tevens de mogelijkheid om via ons portal inzicht te hebben in de aanwezige medewerkers middels een aanwezigheidspaneel. Ook kan volautomatisch een BHV rapport worden gemaild en/of geprint op het moment dat uw ontruimingsalarm word geactiveerd. Hiervoor kan een koppeling tussen uw ontruimingssysteem en één van de terminals worden aangelegd.

WatchIT.NET voor Exact Online Productie is een zogenaamd SaaS product. U betaalt nét als voor Exact Online per maand. De minimale contractduur voor de software is één maand, voor de hardware hanteren we een minimale contractduur van twee jaar.

Is uw interesse gewekt? Neemt u gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!