WatchIT versie 5.8.15.20120910 released

Vanaf 10-09-2012 is er een nieuwe versie voor WatchIT beschikbaar.

In WatchIT is de mogelijkheid gemaakt om in de subregels in het boekingenscherm te kiezen voor het tonen van de order of de zoekcode bij die order.

Vanuit de historie kan een kopregel nu teruggeboekt worden naar het actuele boekingenscherm via een druk op de rechtermuisknop en kiezen voor: ‘Regel terugboeken uit historie.’

Bij het exporteren van een rapport naar Excel worden opties voor de export getoond om bewerking te vergemakkelijken.

Bij het gebruiken van SyncIT worden in WatchIT bij export geweigerde boekingen geplaatst in het tabblad: ‘Geweigerde Export’. U kunt de reden van weigering bekijken en de¬† boekingen hier aanpassen en vervolgens opnieuw aanbieden aan uw ERP software.

SyncIT, onze interfacemodule, biedt nu de mogelijkheid om automatisch stornoboekingen aan te bieden naar Exact Globe, Microsoft Dynamics NAV en Trimergo T2. Handmatige correcties in uw ERP systeem behoren hiermee tot het verleden.

In de volgende release zal een grote aanpassing in verband met de nieuwe regelgeving voor vakantiedagen verwerkt zijn. Wij houden u hierover vanzelfsprekend op de hoogte via de website en onze nieuwsbrief.

Twijfelt u of u een zelfstandig een update kunt uitvoeren neem dan contact met ons op!