Logo Modest BV

Modest BV | + 31 (345) 760 000

Consultancy

Software implementeren is vakwerk. Onze getrainde consultants hebben ruime ervaring in implementatie van onze toepassingen in combinatie met een breed spectrum aan ERP-, projectmanagement-, HR- en salarispakketten.

Maandenlang durende trajecten? Welnee, veelal weten wij vooraf prima te indiceren hoeveel tijd er nodig is voor u live kunt. Wij kiezen voor heldere milestones die we samen met u meetbaar maken en houden.

Neem contact met ons op

Tijdregistratie

Onze consultants, welke gespecialiseerd zijn in tijdregistratie, kennen de omgeving waarin deze applicatie draaien kan, door en door. Oplossingen voor ERP, Projectmanagement, Advanced Planning & Scheduling, Roosterplanning, HR, Salaris & Payroll zijn voor onze consultants dagelijkse items. Wat bij u nodig is, zijn wij zonder twijfel al eens tegengekomen. En gebruikt u iets nieuws? Onze ervaring met vergelijkbare oplossingen zorgt ervoor dat dit geen showstopper is.

Logistiek

Onze consultants, welke gespecialiseerd zijn in onze logistieke producten, zijn op de hoogte van de bedrijfsprocessen die plaatsvinden in uw omgeving. Gekoppelde systemen zijn nooit een geheim voor ons; we kennen onze weg. Goede samenwerking met het consultancyteam van leveranciers van dergelijke systemen is noodzakelijk. Daarom wordt veel tijd geïnvesteerd in het op peil houden van dergelijke relaties.