Modest | +31 345 760 000

Consultancy

Software implementeren is vakwerk. Onze consultants hebben ruime ervaring in implementatie van onze toepassingen in combinatie met veel ERP-, projectmanagement-, HR- en salarispakketten.

Wij geven vooraf aan hoeveel tijd er voor jullie nodig is om live te kunnen. Wij kiezen voor heldere mijlpalen die we samen met jou bewaken.

Tijdregistratie

Onze consultants kennen de IT-omgeving waarin deze applicatie draaien kan door en door. Oplossingen voor ERP, projectmanagement, advanced planning & scheduling, roosterplanning, HR, salaris & payroll zijn voor onze consultants dagelijkse kost. Hebben wij nog geen integratie met het door jou gebruikte pakket dan is dit door onze ervaring met vergelijkbare pakketten geen probleem.

Logistiek

Onze consultants zijn op de hoogte van de bedrijfsprocessen die plaatsvinden in jouw omgeving. Gekoppelde systemen zijn nooit een geheim voor ons; wij kennen onze weg. Goede samenwerking met het consultancyteam van leveranciers van dergelijke systemen is noodzakelijk. Daarom wordt veel tijd geïnvesteerd in het op peil houden van deze relaties.