Modest | +31 345 760 000

Hardware

Wij leveren alle benodigde hardware om te registreren, zoals rugged mobile computers, handterminals, labelprinters, encoders, RFID-, QR- en barcodescanners.

Zonder deze hardware worden er bijvoorbeeld geen deuren ontsloten, wordt er geen tijd geregistreerd, geen materiaalverbruik vastgelegd en geen beeldopname gemaakt. Hardware is noodzakelijk binnen onze oplossingen. Wij leveren het je allemaal.

Door onze configuratietemplates kun jij snel en probleemloos aan de slag met deze apparatuur. 

AxessTMC hardware

Al bijna 30 jaar zijn wij voor de Benelux dé distributeur van technologiepartner AxessTMC. We leveren een breed scala aan hardware voor werktijdregistratie, ordertijdregistratie en aanwezigheidsregistratie, toegangscontrole en vele andere toepassingen.

X7 GLASS Linux & Android terminal

Deze terminal kan worden ingezet in productieomgevingen en is voorzien van een RFID-scanner en een aansluiting voor een barcodescanner. De terminal is volledig configureerbaar en beheersbaar via het web (configuratieparameters, kaarten, gebruikers met naam, autorisaties, beoordeling van transactierecords, configuratie van toegangspunten, enzovoorts). Het heeft een capacitieve touchscreen.

Super TRAX serie registratieterminals

Deze terminals hebben een zelfservice portaal. Hiermee kunnen verlofaanvragen worden ingediend en saldi worden bekeken. De Super TRAX biedt, in combinatie met de optionele UMTS modem, uitstekende mogelijkheden in voertuigen, zoals bedrijfsbussen en agrarische voertuigen. Deze serie terminals kan worden voorzien van alle gangbare identificatietechnieken zoals RFID, vingerafdrukidentificatie en barcodecardreaders. Het heeft een fullcolour touchscreen en is vrij programmeerbaar. De terminal heeft voldoende geheugen om boekingen van duizenden medewerkers op te slaan en is voorzien van voldoende processorcapaciteit om de meest uitdagende toepassingen te kunnen uitvoeren.

AX BIO

Biometrie voor toegangscontrole? Veiliger kan niet!

De AX BIO heeft een biometrische- (vingerafdruk) én proximity (nabijheid) lezer, wat verschillende combinaties voor identificatie mogelijk maakt. De terminal  heeft een multifunctionele knop die bijvoorbeeld als bel of aanmelding kan dienen. Het heeft een anti-sabotage sensor, 1 interne relais (deurbel), 2 externe relais (deurslot en alarm) en een 3-kleurs LED. De AX BIO is beschikbaar in zwart en wit en past in een wandcontactdoos.

Mobile computers

Wij leveren een breed scala aan mobiele computers voor diverse toepassingen. De mobile computers bevatten barcodescanners, high-res camera’s, RFID-scanners en kunnen worden voorzien van GPS, WLAN of LTE connectiviteit. Wij beheren jouw mobiele hardware met SOTI mobile device management en garanderen de werking van jouw hardware met slimme reparatiecontracten. Ook leasen of huren is mogelijk.

Rugged mobile computers

Wij adviseren je graag op het gebied van stof- en waterdichte robuuste mobiele computers; rugged mobile computers ook wel ruggedized mobile computers genoemd. Wij leveren een breed scala aan merken. Eén van de merken is Point Mobile.

Point Mobile

De rugged mobile computers en tablets van Point Mobile hebben alle gemakken en technieken die je van een handheld mag verwachten. Zoals barcode- en RFID-scanning, wifi, LTE, GPS, camera, etc..

De verschillende configuraties maken de terminals vooral geschikt voor omgevingen waar zowel barcodes als RFID-technieken gebruikt worden.

Andere benodigdheden

Naast hardware heb je natuurlijk ook andere materialen nodig om te kunnen scannen: pasjes, RFID-tags, labels, etc. Ook deze bestel je bij ons. We noemen onszelf niet voor niets totaalleverancier van registratieoplossingen.