Modest | +31 345 760 000

Software

Wij leveren modulaire software voor aanwezigheids- en tijdregistratie, toegangscontrole, uitleenbeheer en materiaalverbruik registratie.

Door de modulaire opbouw kan een basissysteem voor aanwezigheid zonder problemen worden opgeschaald naar een complete oplossing voor ordertijdregistratie en toegangscontrole, inclusief interface met bijvoorbeeld ERP-, projectmanagement-, HR- of salarispakket.

Door de slimme integratie met BI-oplossingen van onder andere Orbis, Sumatra en Business Objects beschik je over alle informatie die nodig is voor het bewaken van, de voor jouw organisatie belangrijke, KPI’s.

WatchIT

WatchIT is een Windows softwaretoepassing waarin je tijd registreert. De geregistreerde aanwezigheids-, aanvangs- en eindtijden worden op heldere wijze gerapporteerd en inzichtelijk gemaakt. Voor veel ERP-, HR- en salarispakketten bestaat een interface. Er zijn veel integratiemogelijkheden. De transparante opzet van de software en de online hulpinformatie zorgt voor een snelle implementatie en dagelijks gebruiksgemak.

WatchIT biedt een reeks standaardrapporten in Crystal Reports en in het Microsoft Reporting Services portal. Omdat WatchIT gebruik maakt van een Microsoft SQL Server database is vrijwel ieder rapport te bouwen en te ontsluiten, ook met bijvoorbeeld PowerBI.

WatchIT junior

WatchIT junior registreert de aanwezigheid en werktijd, inclusief berekening van overwerk, tijd-voor-tijd en flexibele werktijdregelingen. Dit kan gekoppeld worden aan je HR- of salarispakket.

WatchIT senior

WatchIT senior doet wat WatchIT junior doet, maar registreert daarnaast ook de bestede tijd aan uitgevoerde werkzaamheden. Wanneer je WatchIT senior met je ERP-systeem koppelt, krijg je inzicht in je nacalculatie en heb je real-time inzicht in wie waaraan werkt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Tijdregistratie

StockIT.NET

Door het registreren van je materiaalbewegingen en goederenmutaties via StockIT.NET heb je altijd en overal real-time grip op al je materiaal. StockIT.NET kent een klanttevredenheid van meer dan 96%. Alle met mobile device vastgelegde goederenmutaties worden gevalideerd tegen de “business rules” van het gebruikte ERP-systeem. Fouten zijn uitgesloten. Handwerk is verleden tijd.

Kijk voor meer informatie op de pagina Materiaalverbruik registratie.

AccessIT.NET

Met AccessIT.NET beheer je wie, waar op welke tijden en dagen toegang heeft. Medewerkers, bezoekers én groepen. Je ziet real-time wie waar is en wanneer is geweest. Met deze software kunnen deuren geopend worden, die voor andere gesloten moeten blijven.

Kijk voor meer informatie op de pagina Toegangscontrole.

KeepIT.NET

Door het uitleenbeheer van KeepIT.NET heb je real-time inzicht in beschikbare en verstrekte bedrijfsmiddelen, zoals elektrisch en pneumatisch gereedschap Je weet wie het per wanneer heeft opgehaald én of en wanneer het is teruggebracht.

Kijk voor meer informatie op de pagina Uitleenbeheer.

CheckIT.NET

CheckIT.NET is een module waarmee medewerkers constant geholpen worden, in hun eigen taal, correcte tijdboekingen te maken. De controle van boekingen gebeurt real-time op de werkvloer en niet pas achteraf in WatchIT. Ook kan je meerdere transacties tegelijk starten en stoppen. Zo kan er voor alle ploegleden tegelijk geklokt worden en dat scheelt tijd. CheckIT.NET verbindt het registratieproces met de administratie en zorgt voor validatie van iedere boeking op basis van eenvoudige beslisbomen. Het kan gemakkelijk gekoppeld worden met Exact, ECI Trimergo of MS Dynamics.