Logo Modest BV

Modest BV | + 31 (345) 760 000

StockIT.NET materiaalverbruik registratie

StockIT.NET is een add-on, bedoeld voor ECI’s beproefde Engineer-to-Order project ERP-oplossing Trimergo T2. Met de slimme add-on worden alle belangrijke logistieke processen uitgevoerd met behulp van een mobile computer. Deze is voorzien van barcoding, RFID en ultramoderne machine vision technieken om te zorgen dat materiaalstromen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk worden geregistreerd.

Neem contact met ons op

Een fluitje van een cent

Materiaalbewegingen worden middels efficiënte scans van barcodes of RFID tags vastgelegd. StockIT.NET maakt bij voorkeur gebruik van ruggedized mobile computers, welke zijn voorzien van een highres camera en een RFID- en barcodescanner voor efficiënte verwerking van iedere goederenmutatie binnen uw bedrijf.

Bekijk de mogelijkheden

In no time

StockIT.NET maakt gebruik van machine vision, een ultramoderne technologie, waarbij het systeem middels camerabeeld analyseert wat u in handen hebt. Zo hoeft niet alles van barcodes te zijn voorzien. Met machine vision zijn teksten, afbeeldingen en vormen ook identificerend. Het verhoogt de betrouwbaarheid en efficiency van uw goederenmutaties.

Bekijk de mogelijkheden

Alles in de smiezen

StockIT.NET gebruikers beschikken over een oplossing waarmee alle materiaalbewegingen middels scans met een mobile computer worden vastgelegd. Voor deze oplossing maken we gebruik van gunstig geprijsde ruggedized mobile computers of simpele smartphones. Zo is er voor ieders budget een passend stuk gereedschap.

Bekijk de mogelijkheden

Mobile computers gebruikt voor scannen van goederenmutaties