Logo Modest BV

Modest BV | + 31 (345) 760 000

Zonder partners geen netwerk.

In de 40 jaar heeft Modest een trouw en sterk netwerk van partners verzameld. Veelal leveranciers van systemen waarmee onze oplossingen of producten koppelen, samenwerken of mee integreren. We brengen u graag in contact met onze partners, zonder partners geen samenwerking immers.

Neem contact met ons op


Software partners:

Partners waarmee Modest software koppelt.

ECI Software Solutions

ECI Software Solutions levert oplossingen als Trimergo T2, Ridder IQ en Bemet PdC. ECI is Nederland’s grootste leverancier van ERP voor producerende bedrijven. Wij partneren vol trots al decennia met ECI’s onderdelen.


Exact Software

Wie kent Exact Software uit Delft niet? Al sinds Exact voor Dos bestaat koppelt ons product WatchIT met Exact E-Project, Exact voor Windows, Exact Globe 2000, Exact Globe en inmiddels Exact Globe Next. Lange samenwerking borgt betrouwbare koppelingen en snelle hulp bij issues.


Paralax

Paralax is expert op het gebied van resourceplanning. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Paralax optimaliseert processen die samenhangen met de planning van mensen en middelen en de automatisering hiervan. Paralax is kennispartner én softwareleverancier, heel bijzonder.

Produmize

Produmize helpt het bedrijfsleven met IoT, Smart Industry en Datadriven Decision Making. Produmize past software toe van ThingsBoard en koppelt dit onder andere met systemen van Modest, hardware van AxessTMC en maakt gebruik van het datacentre van Modest. Niet heel vreemd: de eigenaar van Modest is één van de medeoprichters van Produmize.Hardware partners:

Leveranciers van producten die Modest u graag levert in combinatie met onze oplossingen en software.


AxessTMC Spa.

Modest is al sinds begin jaren ’90 van de vorige eeuw importeur en distributeur en authorised service centre van AxessTMC. Onderdeel van de Zucchetti Group, één van Italië’s grootste IT organisaties. AxessTMC heeft een breed spectrum aan hardware voor aanwezigheidsregistratie, werk- en ordertijdregistratie en toegangscontrole.

Datalogic Spa.

Decennia lang toepassen van één merk barcodescanners veroorzaakt een brede productkennis bij onze medewerkers. We kunnen u dus nogal wat vertellen over de producten van Datalogic. Scannen? Dan met een Datalogic scanner met de kenmerkende “Green dot” waarmee een goede scan visueel bevestigd wordt aan de gebruiker.


Point Mobile

Point Mobile heeft al jarenlang een uitermate degelijk, goed te servicen en lang leverbaar gamma van rugged mobile computers en tablets. Deze apparatuur is perfect geschikt voor onze oplossingen KeepIT.NET en StockIT.NET en is daarom de preferred hardware. Onze software wordt uitgebreid getest en geoptimaliseerd voor gebruik met deze hardware.