Modest | +31 345 760 000

Onze partners

Software partners

Partners waarmee wij onze software koppelen.

ECI Software Solutions levert geïntegreerde, branche-specifieke softwareoplossingen voor MKB-bedrijven binnen de maakindustrie, zoals Trimergo T2, Ridder iQ en Bemet. ECI is Nederlands grootste leverancier van ERP voor project- en productiebedrijven. Wij partneren vol trots al decennia met ECI’s onderdelen.

Wie kent Exact Software uit Delft niet? Al sinds Exact voor dos bestaat koppelt ons product WatchIT met Exact E-project, Exact voor Windows, Exact Globe 2000, Exact Globe en inmiddels Exact Globe Next. Lange samenwerking borgt betrouwbare koppelingen en snelle hulp bij issues.

Paralax is expert op het gebied van resourceplanning. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Paralax optimaliseert processen die samenhangen met de planning van mensen en middelen en de automatisering hiervan. Paralax is kennispartner én softwareleverancier, heel bijzonder.

Hardware partners

Leveranciers van hardware producten die wij je graag leveren in combinatie met onze oplossingen en software.

Wij zijn al sinds begin jaren ’90 importeur en distributeur én authorised service centre van AxessTMC. Onderdeel van de Zucchetti Group, één van Italië’s grootste IT organisaties. AxessTMC heeft een breed spectrum aan hardware voor aanwezigheidsregistratie, werk- en ordertijdregistratie en toegangscontrole.

Wij hebben een brede productkennis van dit merk barcodescanners. We kunnen je dus nogal wat vertellen over de producten van Datalogic. Scannen? Dan met een Datalogic scanner met de kenmerkende “Green dot” waarmee een goede scan visueel bevestigd wordt aan de gebruiker.

Point Mobile heeft al jarenlang een uitermate degelijk, goed te servicen en lang leverbaar gamma van rugged mobile computers en tablets. Deze apparatuur is perfect geschikt voor onze oplossingen KeepIT.NET en StockIT.NET en is daarom de preferred hardware. Onze software wordt uitgebreid getest en geoptimaliseerd voor gebruik met deze hardware.