• Stationaire Terminals

    Stationaire Terminals
  • Handterminals

    Handterminals
  • IP Surveillance

    IP Surveillance

Met productlijnen als WatchIT, StockIT en KeepIT biedt Modest Automatisering het producerend en projectmatig werkend MKB modulaire oplossingen voor aanwezigheidsregistratie, werk- en ordertijdregistratie, toegangscontrole, bedrijfsmiddelenbewaking en registratie van goederenbewegingen.

Voor het gebruik van de oplossingen van Modest Automatisering is niet alleen software noodzakelijk. Zonder hardware worden bijvoorbeeld geen deuren ontsloten, registraties of beeldopnamen gemaakt.

Modest Automatisering heeft ruime ervaring in het gebruik van de stationaire registratie terminals van Axess TMC. Al 20 jaar werkt Modest Automatisering nauw samen met deze technology partner.
Ook in het gebruik van de mobiele terminals van DataLogic, Opticon en M3 Mobile Co. en de IP Surveillance apparatuur van Axis heeft Modest inmiddels ruime ervaring.

Door gebruik te maken van moderne touchscreen terminals en smartphones met realtime communicatie garandeert WatchIT een realtime inzicht in de voortgang van werkzaamheden zowel op de werkvloer als op kantoor als voor service en montageploegen onderweg.

Neemt u gerust contact met ons op voor het opvragen van informatie of het maken van een afspraak.