Onze Werknemers

Mark Pronk

Mark Pronk

Mark Pronk
Directeur / Eigenaar

Ik ben binnen Modest naast mijn rol als directeur dagelijks actief als verantwoordelijke voor de verkoop en consultancy.
Lees meer

Santino Schardijn

Santino Schardijn

Santino Schardijn
Business Development

Samen met Mark Pronk ben ik verantwoordelijk voor sales, consultancy en relatiebeheer. Lees meer

Peter Flink

Peter Flink

Peter Flink
Designer / Developer

Binnen Modest ben ik verantwoordelijk voor alle grafische opdrachten. Dat wil zeggen, alles wat binnen gebouwd wordt, maak ik mooi. Lees meer

Dennis van der Meer

Dennis van der Meer

Dennis van der Meer
Developer

Binnen Modest ben ik verantwoordelijk voor de architectuur van de applicaties en de procesflow van de projecten. Tevens ben ik werkzaam als developer met specialisaties in C# .NET en webdevelopment. Lees meer

Elvira Bessems

Elvira Bessems

Elvira Bessems
Personal Assistant from DGA

Bij Modest verricht ik parttime ondersteunende taken. Lees meer

Peter Pronk

Peter Pronk is de oprichter van Modest Automatisering BV. Peter richtte in 1981 Modest op na jaren freelance bij Exact Maatwerk in Delft te hebben gewerkt. Hij zag ruimte in de markt van tijdregistratie voor een oplossing die het registratieproces bekijkt vanuit een administratieve visie.

Modest Automatisering BV is ruim 30 jaar gespecialiseerd in besparende producten en diensten op het gebied van werk- en ordertijdregistratie, barcoding en RFiD registratie. De nieuwe ontwikkelingen zijn gericht op Shop Floor Control en het bouwen van Apps voor PDA’s en Smartphones. Voor uw custom Apps kunt u namelijk ook terecht bij Modest Automatisering BV.

Onze tijdregistratiesystemen zijn in eigen huis ontwikkeld en worden daar onderhouden. Deze software onderscheidt zich doordat ze is ontwikkeld vanuit een administratieve visie. Hierdoor kunnen de pakketten naadloos worden gekoppeld met de centrale administratie en de in- of externe salarisadministratie.

Zo zijn er gecertificeerde koppelingen met Afas Profit, Exact Globe E-Project,  E-Productie, Synergy Enterprise, Trimergo T2 en Unit4 MultiVers .

Hiernaast is een veelvoud aan koppelingen beschikbaar met een breed spectrum aan ERP-, project-, Human Resource Management- en payrolling systemen.

Modest bedient de markt vanuit het hoofdkantoor in Culemborg en via een landelijk net van partners.