Met productlijnen als WatchIT, StockIT en KeepIT biedt Modest Automatisering het producerend en projectmatig werkend MKB modulaire oplossingen voor aanwezigheidsregistratie, werk- en ordertijdregistratie, toegangscontrole, bedrijfsmiddelenbewaking en registratie van goederenbewegingen.

Door de modulaire opbouw kan een eenvoudig systeem voor aanwezigheidsregistratie zonder problemen worden opgeschaald naar een complete oplossing voor ordertijdregistratie, inclusief interface aan bijvoorbeeld ERP-, Projectmanagement- of HRM / Payroll systemen en geïntegreerde toegangscontrole.

WatchIT bewaakt de voor uw organisatie relevante boekingsgegevens voor aanwezigheid en werktijd volautomatisch en waarschuwt bij afwijkingen. Management by exception dus. Geen overbodige informatie wanneer niet nodig, maar een overvloed aan gedetailleerde informatie indien gewenst.

AccessIT bewaakt de voor uw organisatie de toegangen tot uw terrein, gebouwen en ruimtes. Desgewenst verbijzonderd naar groepen of tijdzones.

KeepIT waakt over uw bedrijfsmiddelen zoals gereedschappen en verbruiksmaterialen. Hierbij registreert en signaleert KeepIT afwijkend verbruik van verbruiksmaterialen en niet geretourneerde gereedschappen en integreert het met veelgebruikte oplossingen voor het keuren van gereedschappen.

CheckIT werkt volledig on-line en realtime, het maakt verbindingen met één of méér databases. CheckIT gebruikt deze verbindingen om op basis van veelal eenvoudige boolean beslissingen validaties van gescande of ingevoerde gegevens mogelijk te maken.

StockIT registreert materiaalverbruik op productieorder- of projectniveau. StockIT maakt hierbij gebruik van betaalbare handterminals en slimme 2D barcodes. In vergelijking met grote logistieke systemen is StockIT uitermate betaalbaar en exporteert de registraties direct naar het ERP of Projectmanagement systeem.

Door slimme integratie met BI oplossingen van onder andere Orbis, Sumatra en Business Objects bieden de productlijnen alle informatie die nodig is voor het bewaken van voor uw organisatie belangrijke KPI’s.

Neemt u gerust contact met ons op voor het opvragen van informatie of het maken van een afspraak.